K-vision en Langlevejehuis.nl maken duurzaam wonen behapbaar

langlevejehuis

Hang de slingers maar op.
Want je gaat beter wonen.
Duurzamer.

Hè bah, moet dat?
Nee, maar het mag wel.
En het is nog leuk ook.

Wist je dat 90% van de mensen in Nederland graag duurzamer wil wonen, maar meer dan de helft niet weet waar te beginnen. Herkenbaar? De nieuwe site www.langlevejehuis.nl helpt je op weg. Hoe dan? Door gewoon te beginnen. Doe de test en ontdek hoe het bij jou thuis beter kan. Elke twee weken krijg je een advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke (woon)situatie. Of je nou huurt of koopt, grote of kleine stappen wilt zetten. Veel of weinig weet van duurzaamheid. Het is voor iedereen! Binnen no-time breng je duurzaam wonen in praktijk.

Leuk en behapbaar
Lang Leve Je Huis is een initiatief van Sanoma om duurzaam wonen leuk en behapbaar te maken. De test en bijbehorend stappenplan zijn ontwikkeld in samenwerking met Milieu Centraal, een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie over milieu en energie in en om huis.

K-vision kozijnen is launching partner van Langlevejehuis.nl omdat we het belangrijk vinden consumenten te informeren en inspireren over duurzaam wonen.

Goedzakken
besparen
Naast de test, vind je nog meer op Langlevejehuis.nl. Doe dagelijks inspiratie op in de blog en ontdek je de leukste duurzame initiatieven: zoals de goedzak, lease a jeans, het upcyclen van speelgoed en een oma die truien breit voor de hele buurt. Je wordt er vrolijk van! Ook kun je je opgeven voor het testpanel, de nieuwsbrief en je kunt tal van kleine testjes doen.

Hup, aan de slag!
Duurzaam wonen is makkelijker dan je denkt. En misschien ben je al goed op weg. Ontdek jouw persoonlijke energielabel en ga vervolgens aan de slag met de duurzame tips in jouw mailbox. Je huis knapt er een stuk van op en jij ook. Doe de test op Langlevejehuis.nl, ruim 10.000 deelnemers gingen je al voor!

Gratis informatiepakket!

Vraag direct een gratis informatiepakket aan met alle mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Direct aanvragen